Yedek Listeden Kesin Kayda Hak Kazanan Öğrenci İsim Listesi

05-11 Şubat  tarihleri arasında kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler  kayda gelirken Enstitü tarafından onaylanmış ve aday tarafından başvuru sistemi üzerinden almış olduğu imzalanmış online başvuru formu ile başvuru esnasında internet üzerinden yüklenen ve üzerinde doğrulama kodu bulunan evrakların onaylanmış suretleri veya evrakların asıllarını ibraz etmek şartıyla yanında getirdiği fotokopilerini Enstitüye diğer istenen evraklarla birlikte teslim eder.

GEREKLİ EVRAKLAR

- Online başvuru formu (başvurunuz onaylandı ibaresi bulunan sureti)

-  Lisans diplomasının veya mezuniyet belgesi,

-  Lisans not durum belgesi (transkript)

-  ALES Sonuç Belgesi (Tezli Yüksek Lisans Programına başvuru yapanlar)

-  Yabancı dil sınavı sonuç belgesi(Tezli Yüksek Lisans Programına başvurusu yapıp belgesi olanlar)

-  Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

-  4 Adet Vesikalık Fotoğraf

-  Kesin Kayıt Başvuru Formu (sitemizdeki Formlar/Dilekçeler Bölümünden temin ediniz.)

-  İletişim Formu (sitemizdeki Formlar/Dilekçeler Bölümünden temin ediniz.)

-  Sabıka Kaydı Formu (sitemizdeki Formlar/Dilekçeler Bölümünden temin ediniz.)

-  Askerlik Belgesi Formu (sitemizdeki Formlar/Dilekçeler Bölümünden temin ediniz.)

Not: Evrakların tümü aday tarafından temin edilecektir....

***Askerlik Tecili Yaptıracaklar formlar kısmındaki askerlik işlemleri Dilekçesini doldurup kayıta gelmeleri rica olunur.

Tezsiz Yüksek Lisans Programlarında kesin kaydını yaptırdıktan sonra harç ücretini yatırıp ders kaydını yaptırmayan öğrencilerin enstitü ile ilişiği kesilir. Harç ücretleri Öğrenci numarasıyla Zirrat Bankası Atmlerinden yatırılacaktır.

Sosyal Bilgiler Eğitimi

SBKY Alan İçi