Sosyal Bilgiler Eğitimi Seminer Sunumu Duyurusu

Danışmanlığını Doç. Dr. Kibar AKTIN'ın yürüttüğü Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Anabilim Dalı Yüksek Lisans öğrencisi Esra SUCU'nun  “Sosyal Bilgiler Ders Kitaplarındaki "Birey ve Toplum" ve "Etkin Vatandaşlık" Öğrenme Alanlarının Çocuk Hakları Evrensel Bildirgesi ile İlişkilendirilmesi" başlıklı seminer sunumu 21/06/2019 tarihinde saat 13.00’te Eğitim Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleşecektir.

Danışmanlığını Doç. Dr. Kibar AKTIN'ın yürüttüğü Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Anabilim Dalı Yüksek Lisans öğrencisi Sinan ŞAHİN'in  “Kanada Sosyal Bilgiler Öğretim Programında Okul Dışı Eğitim" başlıklı seminer sunumu 21/06/2019 tarihinde saat 11.00'de Eğitim Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleşecektir.

Danışmanlığını Doç. Dr. Kibar AKTIN'ın yürüttüğü Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Anabilim Dalı Yüksek Lisans öğrencisi Aziz Oğuzhan SÜMER'in  “Köy Enstitüleri" başlıklı seminer sunumu 24/06/2019 tarihinde saat 13.00’te Eğitim Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleşecektir.

Danışmanlığını Prof. Dr. Dursun DİLEK'in yürüttüğü Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Anabilim Dalı Yüksek Lisans öğrencisi Melike ÖZBAŞ'ın  “Sosyal Bilgiler Dersi Öğretim Programında Göç Olgusu: Bir Sözlü Tarih Çalışması” başlıklı seminer sunumu 21/06/2019 tarihinde saat 14.00'te Eğitim Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleşecektir.