2019-2020 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alım İlanımız

2019-2020 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alım İlanımız Yayınlanmıştır.

Başvuruda bulunacak öğrenci adaylarımızın Lisansüstü İlan Metnini dikkatli okumaları ve başvurularını buna göre yapmaları önemle rica olunur.

Aynı başvurular en fazla iki kez kontrol edilir. İkinci kez kontrol edilen başvurunun, süresi içerisinde düzeltilememesi durumunda başvuru reddedilir.

Kontrol sonucu adayların başvurularda belirttikleri mail adreslerine sistem tarafından otomatik olarak “Başvuru Sonucunun Başvuru Sisteminden Kontrol Edilmesi Gerektiğini” bildiren mail gönderilecektir.  Başvuru süresi içerisinde tüm adayların başvuru paneline tekrar dönerek başvuru sonuçlarının kabul edildiği, reddedildiği veya hatalı olup olmadığını öğrenmeleri gerekmektedir.

Online Başvuru Başlangıç-Bitiş Tarihi          : 17-23 Ağustos 2019 (16.30'a kadar)

Online Başvuru İçin: TIKLAYINIZ

Ekler: