İç Paydaş Toplantısı

Enstitümüzde kalite yönetimi kapsamında iç paydaş toplantısı düzenlendi.

Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından koordine edilen toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL,  Enstitü Müdürü Doç. Dr. Gülçin DİLEK, Müdür Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Tuğba KARA ve Dr. Öğretim Üyesi Emrah DİNDİ, Enstitü Sekreteri Yusuf Ziya GÖKKAYA, Spor Bilimleri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bekir YÜKTAŞIR, Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Dursun DİLEK, Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Candaş CAN, İşletme Anabilim Dalından Dr. Öğretim Üyesi Serdar YENER ve öğrenci işleri personeli Zehra ALPTEKİN katıldılar.

Toplantıda öğrencilerimizin akademik düzeyde yabancı dil öğrenmelerini sağlamak üzere yürütülebilecek çalışmalar, öğrenci memnuniyetinin tespitine yönelik öneriler, dış paydaşlarımızın belirlenmesi ve işbirliği imkanları, açılması planlanan yüksek lisans programları ile Lisansüstü Öğrenci Yönetmeliği üzerinde gerekli görülen hususlara ilişkin yapılabilecek düzenlemeler değerlendirildi.