Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Seminer Sunumları Gerçekleştirildi

Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencilerimizin seminer sunumları Eğitim Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.  Öğretim üyeleri ve öğrencilerimizin katıldığı toplantıda Şeyda ÖĞREKÇİ “Sosyal Bilgiler Öğretiminde Öncü Kadınların Sunumu: Ressam Mihri Hanım Örneği”  ve Zişan ORTAK  “Milli Mücadele Dönemi Kadın Deneyimlerine Odaklanan Edebi Ürünlerin Sosyal Bilgiler/Tarih Derslerinde Kullanımı” başlıklı çalışmalarını sundular.

“Sosyal Bilgiler Öğretiminde Öncü Kadınların Sunumu: Ressam Mihri Hanım Örneği” başlıklı seminer sunumunun özeti için tıklayınız.

,

“Milli Mücadele Dönemi Kadın Deneyimlerine Odaklanan Edebi Ürünlerin Sosyal Bilgiler/Tarih Derslerinde Kullanımı” başlıklı seminer sunumunun özeti için tıklayınız.

Seminer kapsamında sunulan çalışmalara öğretim üyeleri ve öğrencilerimiz değerli görüşleriyle katkıda bulundular.